Club van 50

“Steun handbalvereniging Reflex en word lid!”

Altijd graag iets extra’s willen doen voor Handbalvereniging Reflex, maar niet verbonden willen zijn met vrijwillige ‘tijdrovende’ bezigheden, dan is dit uw kans. Een aantal initiatiefnemers biedt u de mogelijkheid om meer te betekenen voor HV. Reflex, namelijk via de “Club van 50”.

De Club van 50 moet een club worden van enthousiaste leden die Handbalvereniging Reflex een warm hart toedragen. Door middel van een financiële bijdrage steunen zij initiatieven om de professionaliteit en de sfeer binnen HV Reflex te vergroten:

• € 50,- per jaar

• € 100,- per jaar (Gouden Lid)

Doel

Het doel van de Club van 50 is om geld in te zamelen voor investeringen waardoor uiteenlopende wensen vervuld worden die binnen de vereniging leven. Kenmerkend is dat het geld steeds aan een project wordt besteed waarvan ieder lid, van jong tot oud, profiteert.

Suggesties hiervoor zijn van harte welkom!

Lid worden?

U kunt op een eenvoudige manier lid worden van de Club van 50. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier. Betalingen kunnen worden voldaan via een automatische incasso.

Lid zijn

De belangrijkste reden om lid te worden is natuurlijk de ondersteuning voor HV. Reflex. Maar de club wil ook graag wat terug doen voor zijn leden. Hieronder de belangrijkste activiteiten.

– Eén keer per jaar wordt een activiteit georganiseerd.

– U krijgt informatie over het wel en wee van HV. Reflex middels ons clubblad ‘de Inkiek’ die ca. 2x per jaar wordt uitgegeven.

Aanmeldingsformulier Club van 50, klik hier

Zijn er verder nog vragen of onduidelijkheden neem dan contact op met:

E: reflex@handbal.nl